Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H PlatinumGames ανακοίνωσε το World of Demons

*
H PlatinumGames ανακοίνωσε ότι ο επόμενος τίτλος της θα είναι το World of Demons, ένα character action-adventure game, που θα διαδραματίζεται σε ένα τοπίο της αρχαίας Ιαπωνίας, βγαλμένο από τη φαντασία. Το παίχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης τα τελευταία τρία χρόνια και οι παίκτες θα έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων σε 360ο. Πρωταγωνιστής είναι ένας παντοδύναμος Samurai και θα υπάρχει η δυνατότητα κλήσης Yokai Minions που θα βοηθούν στις μάχες, εξολοθρεύοντας εχθρούς με δυνατότητες όπως elemental buffs, spells και πολλά άλλα. Την ανάπτυξη βοηθάει η DeNA, που έχει αναλάβει και τις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με το publishing. Το World of Demons θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για συσκευές iOS και αργότερα για Android. Θα είναι free to play και θα περιέχει in-app purchases, με τους υπεύθυνους της PlatinumGames να δηλώνουν ότι αναζητούν τρόπους να αποφύγουν pay-to-win καταστάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*