Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H PlatinumGames διαψεύδει ενδιαφέρον εξαγοράς από την Microsoft

*
Η φήμη πως η PlatinumGames έχει προσεγγιστεί από την Microsoft για εξαγορά διαψεύστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο επικεφαλής του studio Atsushi Inaba και ο game director Hideki Kamiya τοποθετήθηκαν σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και σημείωσαν χαρακτηριστικά: «ακούσαμε τις φήμες ότι το Xbox θέλει να εξαγοράσει την PlatinumGames, αλλά τα θεωρήσαμε απλά φήμες γιατί ακόμη κάποια πρόταση δεν έχει φτάσει καν στην πόρτα μας. Δεν είμαστε στην Microsoft, δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες εκεί, δεν ξέρουμε καν αν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή κινούμαστε περισσότερα στον τομέα του self-publishing». Ο Kamiya δεν ξέχασε μάλιστα να σημειώσει πως το Xbox είναι κάτι αρκετά ξένο και μακριά από την ιαπωνική αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*