Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H PlatinumGames επιθυμεί να συζητήσει με την Xbox για το Scalebound

*
H PlatinumGames εξέφρασε το ενδιαφέρον της να επαναφέρει στο προσκήνιο το ακυρωθέν Scalebound. Το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κονσόλες Xbox το 2017 και η developer θα ήθελε να συζητήσει το θέμα με τον Phil Spencer.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στο IGN, ο πρόεδρος της PlatinumGames, Atsushi Inaba και ο αντιπρόεδρος Hideki Kamiya ρωτήθηκαν σχετικά με το αν θα ήθελαν να ασχοληθούν ξανά με το παιχνίδι και σημείωσαν ότι ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε σχετικές συζητήσεις με τη Microsoft.


"Ο Kamiya ήθελε πάντοτε να ολοκληρώσει το Scalebound. Οπότε πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση με τη Microsoft", είπε ο Inaba.

Ο Kamiya, director του Scalebound, πρόσθεσε: "Είχαμε κάνει αρκετή δουλειά και δεν οφελί να κρατάει η Microsoft το παιχνίδι στην υφιστάμενη μορφή του, οπότε ας κάνουμε κάτι για αυτό. Phil! Ας το κάνουμε μαζί!".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*