Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H QUByte ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία των QUByte Classics (trailer)

Η QUByte Interactive αγόρασε τα δικαιώματα για την επανακυκλοφορία κλασσικών 8bit και 16bit games και θα τα κάνει διαθέσιμα για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Τα παιχνίδια αυτά θα κυκλοφορήσουν με το brand QUByte Classics.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα:
⦁ The Humans (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Nintendo Switch, PC): Το puzzle-platformer όπου ο παίκτης ελέγχει μια ομάδα από Cavemen, οι οποίοι πρέπει να ολοκληρώσουν μια σειρά από δύσκολα challenges

⦁ The Immortal (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch): Το isometric action-adventure game όπου ο παίκτης ελέγχει έναν sorcerer παγιδευμένο σε ένα dungeon.


⦁ Canon: Legends of the New Gods (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC) - Ένα tactical/strategy RPG το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2022.

⦁ Brave Battle Saga: The Legend of the Magic Warrior (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC) - Ένα turned-based JRPG εμπνευσμένο από Final Fantasy, Breath of Fire και Secret of Mana. Θα κυκλοφορήσει το 2022.

⦁ Head Over Heels (Nintendo Switch) - Isometric puzzle-platform game όπου οι παίκτες ελέγχουν τους Head και Heels. Μόνο με συνεργασία των δύο θα λυθούν τα αρκετά puzzles. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο.

Δείτε παρακάτω τα trailers για το The Humans και The Immortal αντίστοιχα:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*