Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Question ανακοίνωσε το The Blackout Club

*
H Question προέβη στα αποκαλυπτήρια του επόμενου παιχνιδιού της, το οποίο ονομάζεται The Blackout Club. Σύμφωνα με την περιγραφή του, πρόκειται για ένα co-op horror τίτλο που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019, για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα εφήβων που ανακαλύπτουν ότι όλοι τους χάνουν προσωρινά τις αισθήσεις τους και ξυπνάνε σε παράξενα μέρη, δίχως να θυμούνται τι τους έχει συμβεί. Ένας από τους φίλους τους εξαφανίζεται. Οι έφηβοι συνασπίζονται με σκοπό να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και η εξερεύνηση τους θα τους οδήγήσει σε στοές που καταλλήγουν σε ένα υπόγειο κόσμο, με παράξενη μουσική και ακόμα πιο παράξενουν ενήλικες. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι υπάρχει μια πολύ καλά στημένη παγίδα που απειλεί τους ίδιους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Για να ξεσκεπάσουν τους υπόπτους θα πρέπει να κινηματογραφήσουν μια σειρά από γεγονότα. Κάθε βραδιά τους περιμένει και μία διαφορετική περιπέτεια. Η επιβίωση απαιτεί εξυπνάδα και ικανότητες. Η ομάδα των νεαρών δεν εμπιστεύεται κανέναν. Το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια. Για όλα αυτά και πολλά άλλα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή περίπου ένα χρόνο. Για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*