Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Respawn μάς κόβει τα φτερά για το Titanfall 3

*
Ο lead producer της Respawn, Drew McCoy, δήλωσε σε συνέντευξή του πως η ομάδα δεν εργάζεται πάνω στο Titanfall 3. Κάτι τέτοιο έρχεται να διαψεύσει τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων πως σύντομα θα έχουμε κάτι νεότερο πάνω στο τρίτο μέρος της σειράς. Όπως φαίνεται, η Respawn εργάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Apex Legends, ενώ συνεχίζει την ανάπτυξη του επόμενου Star Wars game. Όπως αποδεικνύεται και επίσημα λοιπόν, προς το παρόν ξεχνάμε το Titanfall 3 και μένει να μάθουμε τους επόμενους μήνες αν θα υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη για το θέμα. Προς το παρόν, διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τη νέα δημιουργία της εταιρείας στον τομέα των battle royale games, με ένα click στο άρθρο μας για το Apex Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*