Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rockstar Games ενεργοποιεί το πρόγραμμα εργασίας από το σπίτι

*
Η Rockstar Games είναι η εταιρεία που ανακοίνωσε πιο πρόσφατα την διαδικασία εργασίας από το σπίτι για τους εργαζομένους της σε studios και γραφεία, με απώτερο στόχο την προστασία από τον κορονοϊό. Μέσω ενός λιττού δελτίου Τύπου, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκίνησε να ενεργοποιεί τη διαδικασία για όλους τους υπαλλήλους της και πως θεωρεί πως η εν λόγω εξέλιξη είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή για να προστατευτούν όλοι. Όλα αυτά πάντως, τονίζεται πως, δεν αλλάζουν τίποτα στη λειτουργία της Rockstar Games, καθώς και στις επερχόμενες κυκλοφορίες περιεχομένου και τίτλων που είναι στο πρόγραμμα. Ευελπιστούμε πως όλες οι εταιρείες θα υιοθετήσουν άμεσα παρόμοια προγράμματα, με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*