Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rockstar Games εξαγόρασε την Dhruva Interactive, το πρώτο ινδικό studio

*
Η Rockstar Games ανακοίνωσε την εξαγορά της Dhruva Interactive από την Starbreeze AB. H αξίας της εξαγοράς έφτασε τα 7,9 εκ. δολάρια με την Rockstar να επενδύει στο πρώτο ινδικό gaming studio που δημιουργήθηκε.

Η Dhruva Interactive ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1997 με έδρα στο Bangalore και αυτή τη στιγμή έχει 320 υπαλλήλους 3 εθνικοτήτων. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, έχει συμμετάσχει σε 120 projects μεγάλων publishers. Τα τρέχοντα projects της θα συνεχίσουν χωρίς καμία διακοπή, ενώ όλο το προσωπικό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως μέρος της Rockstar India, με άλλα 500 στελέχη που ήδη εργάζονται εκεί.


Ο ιδρυτής της Dhruva Interactive, Rajesh Rao, θα συνεργαστεί με την Rockstar για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σχετικά με το game development community στη χώρα. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*