Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rockstar βγάζει εκτός την μεγαλύτερη υπηρεσία cheating για το Red Dead Online

*
Στην προσπάθειά της να κάνει το παιχνίδι στο Red Dead Online ίδιο για όλους, η Rockstar κατάφερε να θέσει εκτός λειτουργίας μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες cheating. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει απενεργοποιήσει κάθε δυνατότητα επέμβασης του Mod Menu, το οποίο επέτρεπε σε ορισμένους να ορίζουν spawn αντικειμένων (όπως θησαυρούς) κοντά τους, αλλά και χρεώνουν σε άλλους παίκτες δολοφονίες και εγκλήματα. Όπως σημειώνουν ιστοσελίδες του εξωτερικού που παρακολουθούν το φαινόμενο, η Rockstar άρχισε να κάνει ban και suspend λογαριασμούς χρηστών, αλλά και να διαγράφει τους online χαρακτήρες από λογαριασμούς που έχουν χρησιμοποιήσει προς όφελός τους το mod menu. Μένει να δούμε τα επόμενα επεισόδια και στο συγκεκριμένο σίριαλ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*