Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rocksteady επιβεβαιώνει ότι δεν δουλεύει σε Superman Game

*
O συνιδρυτής της Rocksteady, Sefton Hill, επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι η εταιρεία του δεν θα εμφανιστεί στα Game Awards, αλλά διέψευσε και ταυτόχρονα πως υπάρχει κάποιο Superman Game πάνω στο οποίο δουλεύει. Η φήμη για το Superman Game υπάρχει αρκετά χρόνια, αλλά εντάθηκε πριν λίγο καιρό, όταν και η ομάδα αναζητούσε άτομα σε πάνω από 20 θέσεις για να δουλέψει πάνω σε ένα νέο game για την επόμενη γενιά συστημάτων. Υπήρχε δε η φημολογία πως το studio θα εμφανιζόταν στα βραβεία τις επόμενες μέρες, καθώς δεν έδωσε το «παρών» ούτε στην Ε3 ούτε στην San Diego Comic-Con. Όπως φαίνεται λοιπόν, σημειώνουμε μία σημαντική απουσία από τα φετινά Game Awards, επιβεβαιωμένα πλέον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Βάλε μωρή Rocksteady playable χαρακτήρα την Wonder Woman να γίνει μαναφούκι :p Με τόση καθυστέρηση για ανακοίνωση πρέπει να βγάλουν τουλάχιστον ένα DCmultiverse open world να γίνει χαμός!!

*