Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rosario Dawson που υποδύεται τη Lawan πρωταγωνιστεί στο νέο επεισόδιο του Dying 2 Know More (video)

Στο νέο επεισόδιο του Dying 2 Know More, ο Lead Game Designer Tymon Smektała, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για έναν σημαντικό χαρακτήρα του Dying Light 2: Stay Human. Πρόκειται για τη Lawan η οποία έχει πολλά κοινά με την ηθοποιό που την υποδύεται, δηλαδή τη Rosario Dawson. Επιπλέον, η Rosario μιλάει για την δουλειά της στο Dying Light 2 Stay Human και τις εμπειρίες της από τον ρόλο της Lawan.

Το πολυαναμενόμενο survival horror action-adventure game θα λανσαριστεί στις 4 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch (cloud version) και PC.


Τα γεγονότα διαδραματίζονται 15 χρόνια μετά από εκείνα του Dying Light 2 στην City, μια τεράστια αστική περιοχή στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η ανθρωπότητα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια στις ορδές των μολυσμένων. Θα πρέπει να περιμένετε μετακινήσεις με γερές δόσεις parkour, σε έναν κόσμο που αλλάζει δραστικά όταν πέφτει το σκοτάδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*