Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA αποκάλυψε την cloud gaming υπηρεσία Fog Gaming

*
Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Famitsu, η SEGA ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα υπηρεσία cloud gaming με την ονομασία Fog Gaming. Η υπηρεσία έχει στόχο να ενώσει τα Game Centers της εταιρείας μέσω cloud server που θα προσφέρει στο χρήστη διασκέδαση με χρόνο κάτω του 1ms. Με το Fog Gaming, η SEGA θέλει να δώσει στους gamers τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σπίτι τους Arcade games, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το πως θα προσφέρεται αυτή η δυνατότητα (μέσω PC, κονσολών κτλ). Οι παίκτες θα χρειαστεί απλά να συνδέονται στα πιο κοντινά Game Centers τους για να έχουν τη μικρότερη δυνατή χρονοκαθυστέρηση. Οι πληροφορίες είναι ακόμη διάσπαρτες και μένει να δούμε περισσότερα όταν θα αποκαλυφθεί από την SEGA επίσημα το Fog Gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*