Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA αποκάλυψε το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (trailer)

Η SEGA ανακοίνωσε το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 σε ψηφιακή μορφή την 1η Ιουνίου 2021. Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από την αρχή για χάρη ενός από τα σύγχρονα συστήματα της Sony. Ο πυρήνας του gameplay παραμένει ο ίδιος σε σχέση με προηγούμενες κυκλοφορίες της σειράς, όμως τα γραφικά έχουν σχεδιαστεί με τη βοήθεια της Dragon Engine του Ryu Ga Gotoku Studio. Επιπλέον θα υπάρχει νέο μουσικό κομμάτι για κάθε επίπεδο, ένα νέο opening cinematic, νέοι φωτισμοί και shaders. Ακόμα, οι παίκτες θα μπορούν να παρακολουθούν αγώνες online σε πραγματικό χρόνο αλλά και να δημιουργούν robin-obin style online tournaments. Το private και public lobby system υποστηρίζει έως και 16 παίκτες και προσφέρει νέα εργαλεία επικοινωνίας, όπως stamps.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*