Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA γίνεται ξανά ένα ενιαίο brand

*
Η SEGA Sammy Holdings στις 24 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκε πως η ιαπωνική εταιρεία θα προχωρήσει πλέον ως ένα ενιαίο brand και την ονομασία SEGA, με εφαρμογή της απόφασης από τον Απρίλιο του 2020. Ας δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει. Η ιαπωνική εταιρεία υφίσταται ως SEGA Sammy Holdings και έχει από κάτω της τις SEGA Interactive και SEGA Games. Η πρώτη ασχολείται με τα amusement games (arcades, UFO catchers), ενώ η δεύτερη με τα videogames για PC, κονσόλες και smartphones. Οι δύο αυτές εταιρείες θα γίνουν πλέον μία με το όνομα SEGA, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν πως η κατάσταση της αγοράς έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που δεν βοηθάει ιδιαίτερα να μοιράζεται η ισχύς του brand σε δύο διαφορετικές αγορές. Τέλος, η SEGA Holdings ανακοίνωσε πως κι εκείνη θα αλλάξει το όνομά της τον Απρίλιο του 2020, με τη νέα ονομασία να είναι πλέον SEGA Group.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*