Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA θα γιορτάσει τα 30α γενέθλια του Sonic the Hedgehog με νέα games και events το 2021

*
Η SEGA επιβεβαίωσε επίσημα σε συγκεκριμένους συνεργάτες της τα πλάνα για τα Sonic the Hedgehog games που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021, αλλά και όλες τις ενέργειες για τα 30α γενέθλια του ήρωα. Σε ένα δισέλιδο από το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίρασε σε καταστήματα λιανικής, η εταιρεία σημειώνει πως το 2021 θα είναι χρονιά εορτασμού για τον ήρωα και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Όπως φαίνεται και από τις ακριβείς φράσεις που χρησιμοποιούνται, θα υπάρξουν πολλαπλά Sonic games τη νέα χρονιά. Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό, ωστόσο με το Tokyo Game Show 2020 να μας κλείνει το μάτι, ίσως σύντομα μάθουμε περισσότερα. Μέχρι τότε, δείτε τη σχετική αναφορά στην παρακάτω εικόνα (με click πάνω της γίνεται zoom).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*