Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Saber Interactive ανακοίνωσε το NBA Playgrounds 2

*
To 2017 η Saber Interactive κυκλοφόρησε το NBA Playgrounds, ένα arcade basketball game εμπνευσμένο από τίτλους της δεκαετίας του '90, που παρά τη χλιαρή αποδοχή από πλευράς κριτικών, κατόρθωσε να σημειώσει εμπορική επιτυχία. Βλέποντας λοιπόν ότι το κοινό διψάει για τέτοιου είδους παιχνίδια, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε το NBA Playgrounds 2. Το sequeal θα κυκλοφορήσει στις ίδιες πλατφόρμες με τον original τίτλο και υπόσχεται να βελτιώσει την υπάρχουσα φόρμουλα με την προσθήκη νέων στοιχείων. Πρώτα απ' όλα θα υπάρχει το Playgrounds Championship mode που θα παρέχει ένα παγκόσμιο σύστημα κατάταξης που χωρίζεται σε διάφορα κομμάτια, τόσο για το single όσο και για το multiplayer mode.

Πιο συγκεκριμένα, στο single player, θα προστεθεί το Season mode, όπου οι παίκτες θα επιλέγουν την αγαπημένη τους ομάδα και σκοπός είναι να την αναδείξουν σε πρωταθλήτρια. Όσο για το multiplayer, θα υπάρχουν μεγάλες βελτιώσεις στο matchmaking, με τη δυνατότητα αγώνων 2vs2 online. Ακόμα, θα υπάρχουν νέα power-ups, καλύτερο AI, βελτιωμένα μοντέλα και animations, αλλά και ένα ρόστερ που αποτελείται από 200 και πλέον διάσημους παίκτες του NBA, είτε εν ενεργεία, είτε όχι. Το NBA Playgrounds 2 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*