Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Saber Interactive στα χέρια του Embracer Group και της THQ Nordic

*
Η Embracer Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία της THQ Nordic, ανακοίνωσε την εξαγορά της Saber Interactive. Η συμφωνία περιλαμβάνει όλα τα assets της Saber Interactive και τα studios της σε Ρωσία, Σουηδία, Λευκορωσία, Ισπανία και Πορτογαλία. Το κόστος αυτής της κίνησης φτάνει τα 150 εκατομμύρια δολάρια (100 εκατομμύρια σε μετρητά κα 50 εκατομμύρια σε μετοχές) και τα διοικητικά στελέχη του studio θα γίνουν οι δεύτεροι μεγαλύτεροι μέτοχοι του Embracer Group. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2020 και αφού γίνει δεκτή από όλες τις αρμόδιες επιτροπές. Η Saber Interactive θα συνεχίσει πάντως και μετά την εξαγορά να είναι αυτόνομη και να δουλεύει πάνω στα projects της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*