Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung ανακοίνωσε cloud gaming υπηρεσία για τις smart TVs της με Tizen

*
Η Samsung ανακοίνωσε πως μπαίνει στην αγορά του cloud gaming, προσφέροντας μια σχετική υπηρεσία στους κατόχους smart τηλεοράσεών της με λειτουργικό Tizen. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του Samsung Developer Conference, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες για το ποια παιχνίδια θα προσφέρονται και πότε. Στις αρχές της δεκαετίας του 2010, η κορεατική εταιρεία συνεργάστηκε με την Gaikai για να φέρει μια τέτοια υπηρεσία στις high-end τηλεοράσεις της, αλλά το project δεν προχώρησε. Πλέον, η Samsung έχει μπροστά της και μεγαλύτερο ανταγωνισμό, αλλά και αρκετές περισσότερες υπηρεσίες που είναι έτοιμες και έχουν τη σχετική υποδομή. Προς το παρόν, μόνο σε ένα επίσημο Q&A στο site της Samsung φαίνεται πως ο στόχος είναι να προσφέρονται οι νεότερες κυκλοφορίες στους παίκτες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*