Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung παρουσίασε τον NVMe SSD που ίσως χρησιμοποιηθεί στο PlayStation 5

*
Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει το 2020 και η Sony έχει δηλώσει πως οι χρόνοι loading θα είναι πλέον δραματικά μικρότεροι. Σε αυτό ίσως βοηθήσει και η Samsung με τους SSD της, αν επιβεβαιωθεί αυτό που παρουσιάστηκε στο Tokyo πριν μερικές ώρες από την κορεατική εταιρεία και δημοσιεύτηκε από τον αναλυτή Daniel Ahmad. H Samsung ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε έναν NVMe SSD (Non Volatile Memory Express Solid State Drive), ο οποίος θα χρησιμοποιείται σε επερχόμενη κονσόλα gaming. Αν και δεν παρουσιάστηκε το όνομα του PlayStation 5, η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για την παρουσίαση δείχνει ένα χειριστήριο DualShock, οπότε οι συνειρμοί είναι εύκολοι.



Η Samsung ισχυρίζεται πως ο νέος της SSD θα φέρει μια νέα εποχή στης κονσόλες gaming, αφού θα επιταχύνει όλες τις διαδικασίες, από το booting μέχρι και το loading. Όπως εκτιμάται, ένας απλός δίσκος χρειάζεται περί τα 50 δευτερόλεπτα για ένα system boot, ενώ ένας SSD μόλις 29. Ο βελτιωμένος NVMe θα χρειάζεται ακόμη λιγότερο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμη κάποιες επίσημες δηλώσεις. Περισσότερα για το θέμα, τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*