Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sonic Team επιβεβαιώνει την ανάπτυξη νέου Sonic Game

*
Με τους εορτασμούς για την 25η επέτειο του franchise να έχουν ήδη ξεκινήσει, η Sonic Team επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει νέο Sonic Game! Ο επικεφαλής της Sonic Team Takashi Iizuka αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Famitsu ότι το στούντιο αυτή την περίοδο αναπτύσεει νέο τίτλο Sonic για τον εορτασμό της 25ης επετείου της σειράς. Δεν αποτελεί έκπληξη η ανακοίνωση της Sonic Team, μιας και η SEGA μας είχε teasάρει πολλές φορές στο παρελθόν, ωστόσο αυτή τη φορά έχουμε την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση για νέο Sonic game.



Υπενθυμίζεται ότι στα 20α γενέθλια του δημοφιλούς σκαντζόχοιρου η SEGA μας πρόσφερε το Sonic Generations. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το επόμενο Sonic game!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*