Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony θέλει να περιορίσει τη βιαιότητα κατά ανθρώπινων χαρακτήρων στα videogames

*
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Sony θέλει να μειώσει το βαθμό βιαιότητας απέναντι σε ανθρώπινους χαρακτήρες στα videogames. Κάτι τέτοιο αναφέρει το GameSpark, όπου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του, η ιαπωνική εταιρεία ζήτησε από τους developers να μειώσουν τις βίαιες απεικονίσεις στους τίτλους που κυκλοφορούν για τα συστήματά της. Η πρώτη νύξη έγινε στην Cyberconnect2 σχετικά με το Naruto Ultimate και τον χαρακτήρα Minato Namikaze, ο οποίος και πριν την κυκλοφορία εμφανίστηκε στο quality control της Sony με κομμένο χέρι. Στο τελικό game δεν υπήρχε κάτι τέτοιο και όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ομάδας ανάπτυξης, Hiroshi Matsuyama, πλέον η Sony δεν θέλει να απεικονίζονται ακρωτηριασμοί και παρόμοιες περιπτώσεις. Πάντως, το συγκεκριμένο στέλεχος σημειώνει πως δεν έχουν αντιμετωπιστεί όλες οι περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο, καθώς πχ. στο Dragon Ball Z Kakarot, το χέρι του Nappa αφαιρούταν. Εικάζεται πως αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση έχει να κάνει με το διαφορετικό στιλ που έχει το κάθε ένα και το ποιο από τα δύο χρησιμοποιεί ένα πιο ρεαλιστικό τόνο. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτή η απόφαση της Sony Interactive Entertainment αφορά μόνο Ιάπωνες developers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*