Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony πατεντάρει λειτουργία backwards compatibility υπό τον Mark Cerny

*
H Sony Ιαπωνίας καταχώρησε μια πατέντα που φαίνεται πως θα αξιοποιηθεί για λειτουργία backwards compatibility στο PS5. Όπως φαίνεται, βάσει αυτής της πατέντας, τα μελλοντικά συστήματα (άρα και το PS5) θα επιτρέπουν στη CPU του νέου hardware να λειτουργεί ανάλογα με αυτές των περασμένων συστημάτων. Υπεύθυνος για την ανάπτυξη της πατέντας είναι ο Mark Cerny, υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική του PS4. Η πατέντα κατοχυρώθηκε με τον κωδικό 2019-503013 και στόχος της είναι να επιτρέπει στις εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για παλαιότερο hardware να «τρέχουν» τέλεια ακόμη και στο νεότερο, και σίγουρα πιο ισχυρό, hardware. Ο τρόπος που λειτουργεί η πατέντα αυτή εξαλείφει τα προβλήματα συγχρονισμού μεταξύ των νέων και των παλαιών συστημάτων. Ο επεξεργαστής θα είναι πλέον σε θέση να καταγράψει τις ανάγκες κάθε εφαρμογής και να λειτουργήσει όπως ο επεξεργαστής κάθε παλαιότερου συστήματος «κοροϊδεύοντας» δηλαδή το λογισμικό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την πατέντα εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*