Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony Interactive Entertainment δίνει τον αγώνα της ενάντια στην κλιματική αλλαγή με το PS5

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Playing for the Planet” και με την ευκαιρία της κατασκευής του PS5, θα βοηθήσει στη μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η επόμενη κονσόλα της θα καταναλώνει λιγότερο ρεύμα από το PS4, όταν θα είναι suspended και κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί περίπου στο μισό watt. Για λόγους υπολογισμού, η SIE σημειώνει πως αν 1 εκ. κάτοχοι της νέας κονσόλας ενεργοποιήσουν αυτό το χαρακτηριστικό, η ενέργεια που θα εξοικονομηθεί θα είναι ίδια περίπου με αυτή που καταναλώνουν 1000 σπίτια στις ΗΠΑ.



Ο CEO της ιαπωνικής εταιρείας, Jim Ryan, σημείωσε το ενδιαφέρον της Sony για τη μάχη των Ηνωμένων Εθνών κατά της κλιματικής αλλαγής και πως η εταιρεία θα ακολουθήσει πολύ αυστηρό πρόγραμμα για να βοηθήσει όσο μπορεί, ενώ θα καθοδηγήσει και τους χρήστες της στο να λειτουργούν τα συστήματά της με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για το περιβάλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Πιαριλικια που προκαλουν αηδια σε οσους καταλαβαινουν την κλιμακα των πραγματων. Χιλια σπιτια στις ΗΠΑ λενε.. Αστεια πραγματα. Μπας και τα ακουσει κανεις και ψαρωσει.

    • jack124
    • Σχολίασαν και η Google και η Microsoft ότι θα είναι το ίδιο και οι κονσόλες τους.. Καλή κίνηση και από τους 3

*