Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony Interactive Entertainment κλείνει το studio του Manchester

*
Η Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο του studio της στο Manchester, στο πλαίσιο της εσωτερικής αναδιοργάνωσής της. Το SIE Manchester Studio ήταν γνωστό αρχικά ως North West Studio και ιδρύθηκε το 2015, με στόχο να αναπτύξει αρκετά games κυρίως για το PlayStation VR. Τους τελευταίους μήνες ακουγόταν πως εργαζόταν σε ένα μυστικό VR project, το οποίο είτε -τελικά- θα ακυρωθεί, είτε θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου studio της ιαπωνικής εταιρείας. Πρόκειται για το τρίτο studio της Sony Interactive Entertainment που κλείνει σε αυτή τη γενιά, μετά την Guerilla Cambridge το 2017 και την Evolution το 2016. Η εταιρεία διατηρεί αυτή τη στιγμή δύο first party studios στη Μεγάλη Βρετανία, την Media Molecule και το London Studio. Μένει βέβαια να δούμεαν το Brexit θα οδηγήσει σε περαιτέρω αποφάσεις…αναδιοργάνωσης στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*