Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony Interactive Entertainment ορίζει ως νέο πρόεδρο και CEO τον Jim Ryan

*
Ο Jim Ryan αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και CEO της Sony Interactive Entertainment από την 1η Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία. Ο Ryan θα αναλάβει το ρόλο και τη θέση του John Tsuyoshi Kodera, ο οποίος τοποθετήθηκε εκεί από τον Οκτώβριο του 2017. Ο επόμενος ρόλος του στην εταιρεία θα είναι στον τομέα της βελτίωσης για τα των δικτυακών υπηρεσιών και λειτουργιών. Ο Jim Ryan μπήκε στην ομάδα της Sony Interactive Entertainment Europe το 1994 και έχει διατηρήσει από τότε στρατηγικής σημασίας θέσεις εντός της εταιρείας. Το 2011 ανέλαβε τη θέση του προέδρου στην Sony Interactive Entertainment Europe και οδήγησε το PlayStation σε πάνω από 100 αγορές. Από τον Απρίλιο του 2016 ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου για τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο για την Sony Interactive Entertainment και από τον περσινό Ιανουάριο λειτουργούσε και ως αντιπρόεδρος της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*