Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony Santa Monica δουλεύει στο νέο God of War και το αποκαλύπτει μέσω φωτογραφίας

*
Η Sony Santa Monica εργάζεται ήδη πάνω στο επόμενο game της, με τις περισσότερες φήμες να συγκλίνουν προς το νέο God of War. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η narrative animator Kim Newman δημοσίευσε το Twitter μια εικόνα της με την ειδική στολή του full motion capture, όπου και αναφέρει ότι επιστρέφει. Υπενθυμίζεται πως το studio είχε δημοσιεύσει σχετική αγγελία για αναζήτηση senior combat animator που να γνωρίζει το God of War του 2018, καθώς και ενός “Facial Blend Shape Character Artist”. Όλα τα παραπάνω (μαζί με κάποιες διαρροές) συνηγορούν στο ότι η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται ήδη πάνω στο επόμενο God of War και το timing είναι ιδανικό, καθώς κινούμαστε προς την αυγή της νέας γενιάς συστημάτων. Δείτε το ποστάρισμα της Kim Newman και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*