Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony bannάρει χρήστες PS5 που πουλάνε πρόσβαση στην PS Plus Collection σε κατόχους PS4

*
Όπως φαίνεται, η διαδικασία που όρισε η Sony για να αποκτήσει χρήστης του PS4 πρόσβαση στα PS4 games της PS Plus Collection οδήγησε ορισμένους κατόχους PS5 στο να το εκμεταλλευτούν και να βγάλουν χρήματα. Για να αποκτήσει ένας κάτοχος PS4 πρόσβαση στη συγκεκριμένη λίστα δωρεάν τίτλων, απαιτείται να έχει συνδεθεί με το λογαριασμό του από ένα PS5, αποδεικνύοντας έτσι την κατοχή της νέας κονσόλας. Ωστόσο, κάποιοι σκέφτηκαν να «πουλήσουν» αυτή την παροχή σε άλλους και με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν και τρίτοι τα προνόμια, χωρίς απαραίτητα να έχουν αγοράσει την next-gen κονσόλα. Μάλιστα, κάποιοι πουλούσαν αυτήν την παροχή για 5 λίρες ανά χρήστη, βγάζοντας αρκετά χρήματα. Η ιαπωνική εταιρεία άρχισε να αντιλαμβάνεται την κατάσταση και άρχισε να μοιράζει τα πρώτα bans διάρκειας 60 ημερών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*