Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony απαντά: ποια περιφερειακά του PS4 θα λειτουργούν στο PS5

*
Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τι θα ισχύει με τα περιφερειακά του PS4 στο PS5 και ποια από αυτά θα λειτουργούν με τη νέα κονσόλα. Ας τα δούμε αναλυτικά λοιπόν. Τα ειδικά περιφερειακά, όπως οι τιμονιέρες με επίσημη αδειοδότηση της Sony, τα arcade sticks και τα flight sticks του PS4 θα λειτουργούν στα PS5 games και σε όλα τα υποστηριζόμενα (από την κονσόλα) PS4 games. Τα Platinum και Gold Wireless Headsets, καθώς και όλα τα σετ ακουστικών τρίτων κατασκευαστών που συνδέονται με το σύστημα μέσω USB port ή audio jack θα λειτουργούν με το PS5, αν και το headset companion app δεν θα είναι συμβατό με τη νέα κονσόλα.



Μάθετε τα πάντα για το PS5

Σε ό,τι αφορά το DualShock 4 και τα επίσημα gamepads τρίτων κατασκευαστών, θα λειτουργούν με τα PS4 games που θα υποστηρίζει η κονσόλα. Τόσο τα PS Move Motion Controllers, όσο και το PlayStation VR Aim Controller θα λειτουργούν με τα υποστηριζόμενα PS VR games του PS5. Στο ερώτημα αν το DualShock 4 θα λειτουργεί στα παιχνίδια του PS5, η Sony ήταν ξεκάθαρη και τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για την PlayStation Camera του PS4, η οποία θα λειτουργεί με το PS5 και με τα υποστηριζόμενα (από την κονσόλα) PS VR games. Θα απαιτεί ωστόσο έναν έξτρα αντάπτορα που θα παρέχεται χωρίς κόστος στους PS VR users (περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό στο άμεσο μέλλον).

Παρόλα αυτά, η Sony σημειώνει πως δεν θα λειτουργούν όλα τα επίσημα ή τρίτων κατασκευαστών περιφερειακά του PS4 με το PS5 και η ιαπωνική εταιρεία προτρέπει έλεγχο της σχετικής πληροφορίας από το manual του κατασκευαστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*