Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony απενεργοποίησε τους servers του LittleBigPlanet

*
Λόγω των συνεχιζόμενων επιθέσεων, η Sony απενεργοποίησε τους servers του LittleBigPlanet.

"Λόγω της σοβαρότητας των πρόσφατων επιθέσεων, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να απενεργοποιήσουμε προσωρινά τους servers του παιχνιδιού", αναφέρεται σε post στον λογαριασμό του LittleBigPlanet στο Twitter.


"Δεν παίρνουμε αψήφιστα αυτές τις επιθέσεις, ειδικά όταν ως στόχο έχουν τα μέλη της κοινότητάς μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση".

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται παρόμοια προβλήματα με τους servers του LittleBigPlanet. Οι παίκτες σίγουρα θυμούνται ότι πριν λίγο καιρό, επί έξι εβδομάδες, είχαν χάσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Ναι μεν η Sony δεν είχε προβει σε επίσημες δηλώσεις επί του προβλήματος, όμως οι χρήστες πιστεύουν πως πρόκειται για επιθέσεις τύπου DDOS, από έναν συγκεκριμένο παίκτη που είναι δυσαρεστημένος με την πολιτική της Sony για το franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*