Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony επανασχεδιάζει το web PlayStation Store

Σύμφωνα με post στην ιστοσελίδα υποστήριξης του PlayStation, η Sony έχει ξεκινήσει τον επανασχεδιασμό του web Store και οι αλλαγές θα ξεκινήσουν να γίνονται ορατές μέσα στο Νοέμβριο. Όμως για να γίνει δυνατή η πραγματοποίηση των εργασιών, κάποιες λειτουργίες έπρεπε να απενεργοποιηθούν. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση στην περιοχή με τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, δεν θα μπορούν να εξαργυρώνουν κωδικούς για το PlayStation Store μέσω της ιστοσελίδας και δεν θα μπορούν να δουν τη λίστα φίλων. Βασικός σκοπός του επανασχεδιασμού είναι διαχωρισμός των τμημάτων video και gaming αλλά και η προσθήκη νέων λειτουργιών. Εννοείται ότι οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 3 μπορούν να συνεχίσουν να εκτελούν τις παραπάνω λειτουργίες μέσω της κονσόλας τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*