Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony επενδύει 250 εκ. δολάρια στην Epic Games

*
Η Sony αποφάσισε να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στην Epic Games, developer του Fortnite. Το ύψος του ανέρχεται σε $250 εκ. και αυτό δίνει στην κατασκευάστρια του PlayStation ένα πακέτο μετοχών της εταιρείας που είναι επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη της Unreal Engine.

Σε δήλωσή τους, Sony και Epic Games σημειώνουν πως η στενή συνεργασία τους θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο κατόπιν αυτής της επένδυσης.


“Η τεχνολογία της Epic σε τομείς όπως τα γραφικά την τοποθετούν στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης των game engines, όχι μόνο λόγω της Unreal Engine αλλά και άλλων καινοτομιών. Θα διερευνήσουμε επιπλέον πιθανότητες για συνεργασια με την Epic προκειμενουν να ικανοποιήσουμε και να προσφέρουμε προστιθέμενη αξια στους πελάτες μας, τη βιομηχανία του gaming αλλά και γενικότερα στον κόσμο της διασκέδασης", αναφέρει σε δήλωσή του ο CEO της Sony Kenichiro Yoshida.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*