Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony καταχωρεί πατέντα για μια συσκευή παρόμοια με το Xbox Snap

*
H Sony φαίνεται ότι θέλει να δημιουργήσει νέα συσκευή η οποία μοιάζει αρκετά με το Xbox Snap, μια ακυρωμένη πατέντα του Xbox One που έδινε δικαίωμα στους παίκτες να κάνουν stream τηλεοπτικά show ενώ ταυτόχρονα θα έπαιζαν παιχνίδια. Λεπτομέρειες για αυτή την συσκευή δόθηκαν στο TheGamePost. Προς το παρόν, ονομάζεται "Information Processing Device" και δεν θα χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία sub-screen με το Xbox Snap.

Η συγκεκριμένη πατέντα δεν είναι η πρώτη που αποκαλύπτεται στο διαδίκτυο. Το User Interface του PlayStation 5 θα μπορεί να δώσει βοήθεια σε όσους έχουν κολλήσει σε ένα παιχνίδι δείχνοντας τους βίντεο από playthrough άλλων παικτών.


Αν και η Sony θέλει να δημιουργήσει αυτή την πατέντα που είναι ίδια με το Xbox Snap, δεν φαίνεται να αντλεί στοιχεία από τον ανταγωνιστή της. Για παράδειγμα, το PlayStation 5 δεν θα έχει το σύστημα Smart Delivery, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους χρήστες που αγοράζουν παιχνίδια στις τωρινές γενιες να τα πάρουν δωρεάν στις next-gen. Αντιθέτως, οι publishers θα μπορούν να αποφασίσουν αν το παιχνίδι τους θα είναι διαθέσιμο για αναβάθμιση στην επόμενης γενιάς κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mihalis13
    • Επειδή λίγο μπερδεύτηκα. Ποια είναι η διαφορά του smart delivery με αυτό που κάνει η Sony; Αφού και το Smart Delivery είναι στην επιλογή του κάθε developer αν θα το κάνει...

*