Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Square Enix θέλει να δείξει το Final Fantasy 16 στο TGS 2021, αλλά δύσκολα θα το προλάβει

*
Φαίνεται πως η Square Enix θέλει να δείξει το Final Fantasy 16 στο TGS 2021, αλλά δεν φαίνεται να φτάνει ο χρόνος στην ομάδα ανάπτυξης του τίτλου για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε ο Naoki Yoshida, παραγωγός του Final Fantasy 14 και του Final Fantasy 16. Το Tokyo Game Show 2021 είναι προγραμματισμένο να «τρέξει» από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης, ίσως έρθει η ώρα για μια αναλυτική ματιά στο παιχνίδι λίγο πιο κοντά στην κυκλοφορία του. «Θα θέλαμε να δείξουμε κάτι στο Tokyo Game Show 2021, αλλά πιθανότατα δεν θα προλάβουμε το deadline… θέλουμε σίγουρα να το κάνουμε, αλλά δεν θα ήταν ωραίο να το δοκιμάσετε αμέσως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις;», σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως ένα πρώτο demo του game θα γίνει διαθέσιμο αμέσως μετά τις επόμενες σημαντικές ανακοινώσεις. Σε ό,τι αφορά πάντως το development, ο Yoshida σημείωσε πως η ανάπτυξη του τίτλου προχωράει με φουλ ρυθμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*