Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H THQ Nordic εξαγόρασε (και) την Piranha Bytes

*
Δεν έχουν σταματημό οι εξαγορές για την THQ Nordic και πρωί πρωί, η εταιρεία ανακοίνωσε την εξαγορά του 100% της Piranha Bytes. Το ταλαντούχο στούντιο που βρίσκεται πίσω από τα Gothic, Risen και ELEX θα αποτελεί πλέον μέρος του THQ Nordic Group Portfolio.

Στο πλαίσιο του deal, όλο το προσωπικό περνάει στο νέο σχήμα και η έδρα της εταιρείας παραμένει στο Ruhrpott. Στα πλάνα της THQ Nordic είναι να εξασφαλίσει πως η Piranha Bytes θα συνεχίσει την ανάπτυξη νέων RPG games με όση ελευθερία χρειάζεται.


Από την πλευρά της, η THQ Nordic θα αναλάβει όλα τα της διανομής, του marketing και της βοήθειας για περαιτέρω ανάπτυξη. Αναμένουμε νεότερα από αυτή τη συνεργασία στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, μένουμε με αυτήν την εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*