Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H THQ Nordic teaseάρει reboot για το Gothic με playable έκδοση και θέλει feedback (trailer)

*
H THQ Nordic ελέγχει το κατά πόσο θα υπήρχε ενδιαφέρον για ένα reboot του κλασικού fantasy RPG Gothic που κυκλοφόρησε το 2001. Η εταιρεία έδωσε στη διάθεση των παικτών ένα playable teaser που είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όσους έχουν το original game της Piranha Bytes στο Steam library τους.



Με την ολοκλήρωση του δίωρου demo στο mining colony του Khorinis, μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας στην THQ Nordic και να αναφέρετε αν πρέπει να προχωρήσει ή όχι με το project. Η Piranha Bytes, αν και πλέον ανήκει στην THQ Nordic, δεν ασχολείται με το εν λόγω reboot, καθώς την όποια δουλειά θα αναλάβει η THQ Nordic Barcelona. Η THQ σημειώνει πάντως πως αν δει ενδιαφέρον από την κοινότητα, θα βάλει μπροστά για το reboot.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Μπορεί για πολλούς να θεωρείται μέτριο, αλλά οι μηχανισμοί που έχει το Gothic δεν τους έχουν ούτε τα σύχρονα παιχνίδια.

    • Alias
    • Τα 2 πρωτα Gothic ειναι εξαιρετικα. Ειδικα τo Gothic 2 ειναι στο τοπ 10 των αγαπημενων μου τιτλων της σχεδον 30ετους μου ενασχολησης με το gaming. Aν μπορεσουν να τα μεταφερουν στο σημερα με την ατμοσφαιρα και την δυσκολια που ειχαν τοτε αλλα με καλους μοντερνους μηχανισμους μαχης-χειρισμου θα γινουν μεγαλες επιτυχιες

*