Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H THQ Nordic εξαγοράζει Milestone, Gunfire Games και Goodbye Kansas Game Invest

*
Μια σειρά σημαντικών ανακοινώσεων εξαγορών έκανε η THQ Nordic, στην ιδιοκτησία της οποίας περνούν πλέον οι Milestone, Gunfire Games και Goodbye Kansas Game Invest. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Milestone είναι η εταιρεία πίσω από τα MotoGP, MXGP, RIDE και Monster Energy Supercross και ιδρύθηκε το 1994 ως Graffiti. Το 1996 μετονομάστηκε σε Milestone και αυτή τη στιγμή έχει 200 υπαλλήλους. Η Milestone θα συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα κάτω από την ιδιοκτησία της Koch Media.



Η Gunfire Games είναι η ομάδα πίσω από τη σειρά Darksiders και συνεργάζεται με την THQ Nordic εδώ και καιρό. Ιδρύθηκε το 2014 από στελέχη της Vigil Games και αυτή τη στιγμή έχει 63 υπαλλήλους. Τέλος, η Goodbye Kansas Game Invest είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016 με τη λογική του επενδυτή και αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με πέντε μικρότερα studios, τα Palindrome Interactive, Fall Damage, Neon Giant, Kavalri και Framebunker, ενώ έχει και τα δικαιώματα για το επερχόμενο game Biomutant της THQ Nordic. Με την εξαγορά αυτή, η THQ Nordic φιλοδοξεί να ανοιχτεί σε μια νέα επενδυτική πλατφόρμα σε μικρότερες εταιρείες ανάπτυξης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*