Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Take-Two αφαιρεί παλιά mods του Grand Theft Auto

*
Η Take-Two Interactive, μητρική εταιρεία της Rockstar Games, έχει ξεκινήσει την αποστολή αιτημάτων για την αφαίρεση παλιών mods του Grand Theft Auto, δίχως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την κίνηση.

Την τελευταία εβδομάδα, παίκτες και mod creators αναφέρουν στο Twitter και τα GTA Forums ότι αφαιρέθηκαν παλιά mods του Grand Theft Auto, μεταξύ άλλων τα δημοφιλή mods του Vice City and San Andreas, τα οποία δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο ModDB. Κάποια είναι πολύ παλιά. Το GTA: Liberty City, που μετέφερε το GTA III στην Vice City engine, κυκλοφόρησε το 2005 και τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Το ίδιο συνέβη με το GTA Underground, ένα δημοφιλές mod μέσω του οποίου έγινε προσπάθεια πολλαπλοί χάρτες του GTA να ενωθούν σε έναν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*