Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Take-Two περίμενε περισσότερα από το Stadia

*
Τρεις από τους κορυφαίους τίτλους της Take-Two κυκλοφορούν και για Google Stadia και ο CEO της εταιρείας, Strauss Zelnick μίλησε το πως βλέπει την ως τώρα πορεία της πλατφόρμας.

"Το λανσάρισμα του Stadia ήταν αργό. Υπήρξαν μεγάλες υποσχέσεις ως προς το τι μπορεί να προσφέρει η κονσόλα και το αποτέλεσμα ήταν η απογοήτευση εκ μέρους των καταναλωτών". Ο Zelnick σημείωσε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Google, λόγω του ότι στο μέλλον, το game streaming είναι μια τεχνολογία που θα καθιερωθεί, όμως η Google έκανε το Stadia να φαντάζει πιο εντυπωσιακό από την πραγματικότητα.


"Όποτε επεκτείνεις το δίκτυο διανομών σου, επεκτείνεις και το κοινό σου, γι' αυτό και υποστηρίξαμε την κυκλοφορία του Stadia με τρεις τίτλους. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες streaming, όσο το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκει ανταπόκριση. Πιστεύω πως σιγά σιγά το streaming θα δουλέψει. Η πεποίθηση ότι το streaming θα αλλάξει κάτι, προήλθε από όσους ναι μεν ενδιαφέρονται για το gaming, όμως δεν θέλουν να έχουν στην κατοχή τους κάποια κονσόλα. Τελικά δεν υπήρξε κάποια δραματική αλλαγή", συμπλήρωσε ο Zelnick.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*