Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Team 17 θα κυκλοφορήσει το Ready or Not σε PC (trailer)

O publisher Team17 και η developer Void Interactive, ανακοίνωσαν πως το Ready or Not θα κυκλοφορήσει σε early access στο Steam. Το παιχνίδι είναι ο πρώτος τίτλος της Void Interactive, και πρόκειται, για ένα tactical first-person shooter.

Σύμφωνα με τον CEO της Void Interactive,Julio Rodriguez, η ομάδα ανάπτυξης δούλεψε σκληρά για να κάνει το παιχνίδι όσο πιο ελκυστικό γίνεται, και επίσης, ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την συνεργασία που έχουν με την Team17, μιας και έχουν το ίδιο πάθος για τον τίτλο. Στο ίδιο κύμα ήταν και οι δηλώσεις του Chris Coates, επικεφαλής της Team17, όπου όπως ανέφερε, η Void Interactive είναι ένα πολύ φιλόδοξο studio και είναι ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουν πάνω στο Ready or Not.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*