Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Team Ninja δηλώνει ενδιαφέρον για επαναφορά της σειράς Ninja Gaiden

Η Team Ninja δήλωσε πως ακούει τις απαιτήσεις των fans για να επαναφέρει το Ninja Gaiden στην αγορά των videogames και πως εξετάζει κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Με το Nioh 2 να κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες, ο επικεφαλής του studio, Fumihiko Yasuda, μίλησε στο IGN και δήλωσε πως η ομάδα του θα ήθελε να φτιάξει ένα νέο Ninja Gaiden game. «Ο πυρήνας των προγραμματιστών μας έχει δουλέψει σε Ninja Gaiden games και θέλει να φτιάξει ένα νέο παιχνίδι στη σειρά. Ξέρουμε ότι κάποιοι fans ίσως και να το ήθελαν περισσότερο από το Nioh 2», σημείωσε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε δε πως «λόγω του ότι πολλά studios έχουν αναπτύξει παιχνίδια με ninja τα τελευταία χρόνια (όπως η FromSoftware με το Sekiro: Shadows Die Twice), θεωρώ πως υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να σας μεταφέρω κάποια στιγμή στο μέλλον θετικά νέα για το θέμα». Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο Ninja Gaiden game ήταν το Ninja Gaiden 3 που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 8 χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*