Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Turtle Rock ανακοίνωσε το Back 4 Blood

*
Η Turtle Rock είναι το studio δημιούργησε τη σειρά παιχνιδιων Left 4 Dead για την Valve και τώρα φαίνεται πως επιστρέφει στο είδος που την ανέδειξε, μιας και ανακοίνωσε το Back 4 Blood, ένα νέο co-op shooter πρώτου προσώπου, όπου οι εχθροί είναι, τι άλλο, zombies. Ο Chris Ashton, συν-ιδρυτής της εταιρίας δήλωσε ότι "Είναι δύσκολο να εκφράσουμε το πόσο υπέροχη είναι αυτή η ευκαιρία. Επιστρέφουμε σε ένα είδος που γεννήθηκε στο στούντιό μας και έχουμε πάνω από 10 χρόνια επιπλέον εμπειρίας και ζομπο-ιδεών κατά νου". Η εταιρία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για Battle Royale τίτλο, θα έχει όμως PVP αλλά και campaign, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι free-to-play από την ημέρα της κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης οπότε δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, προορίζεται όμως για PlayStation 4, PC και Xbox One, με την Turtle Rock να αφήνει υπόνοια για cross-gen κυκλοφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*