Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft αναδιοργάνωσε τον κλάδο των eSports

*
H Ubisoft ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση του κλάδου της που ασχολείται με τα eSports σε ένα και μόνο τμήμα. Γενικός διευθυντής του ορίστηκε ο François-Xavier Deniele που σε σχετικό blog post αναφέρθηκε στις αλλαγές που προτίθεται να κάνει. Στόχοι της ομάδας είναι να αυξηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ζωντανές μεταδόσεις, η παραγωγή περιεχομένου, ο προγραμματισμός εκδηλώσεων και οι υποστήριξη των ομάδων ανάπτυξης. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι η εμπλοκή της ομάδας των esports στη διαδικασία ανάπτυξης θα εξασφαλίσει την ύπαρξη των απαραίτητων εργαλείων σε μελλοντικούς τίτλους, για την υποστήριξη της κοινότητας των esports.

Τέλος, θα δημιουργηθεί ένα πολυετές πλάνο, με δραστηριότητες, τουρνουά και επίσημα πρωταθλήματα, ενώ θα υπάρχει και μια ξεκάθαρη διαδρομή από τον ερασιτεχνισμό στον επαγγελματισμό, που θα εμπνεύσει παίκτες από όλο τον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*