Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (trailer)

Οι διαρροές επαληθεύτηκαν, με την Ubisoft να ανακοινώνει μέσω ενός νέου trailer το Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök. Το expansion θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Amazon Luna. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, πρόκειται για το πλέον φιλόδοξο expansion στην ιστορία του franchise. Ο/η Eivor πρέπει να αποδεχτεί τη μοίρα του/ της ως Odin, που σύμφωνα με τη νορβηγική μυθολογία είναι ο θεός του πολέμου και της σοφίας.



To expansion θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, έναν χάρτη με μέγεθος περίπου το ένα τρίτο εκείνου της Αγγλίας από το main game και πάνω από 35 ώρες gameplay. Ο/η Eivor πίνει ένα potion και μετατρέπεται σε Odin, που έχει ως αποστολή τη διάσωση του γιού του, Baldr. Η περιπέτεια θα φέρει τον Odin στο Svartalfheim, ένα βασίλειο που κατοικείται από dwarves και βρίσκεται υπό πολιορκία. Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει τα dwarves να κρυφτούν. Ο Odin θα πρέπει να αποκαλύψει τα καταφύγιά τους και να αποκτήσει τις γνώσεις τους, προκειμένου να επιτύχει η αποστολή του. Μεταξύ εχθρών που θα αντιμετωπίσει είναι οι Muspels, που βασίζονται στις δυνάμεις της φωτιάς, με αρχέτυπα όπως το Flame Keeper και το Surtr’s Fury. Ο μεγάλος αντίπαλος θα είναι ο γίγαντας Surtr, ο πιο ισχυρός εχθρός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Odin.



Όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο trailer, τα dwarves θα προσφέρουν στον Odin το Hugr-Rip, μέσω του οποίου θα αποκτά τις δυνάμεις των αντιπάλων που σκοώνει. Μεταξύ άλλων η δυνατότητα να μετατρέπεται σε κοράκι και να πραγματοποιεί επιθέσεις από ψηλά, ο συνδυασμός των όπλων με τις ιδιότητες του πάγου, η τηλεμεταφορά αλλά και η επαναφορά στη ζωή εχθρών, που θα πολεμάνε στο πλευρό του.



Ακόμα θα υπάρχει μία αρένα για μάχες με Valkyries και ορδές άλλων εχθρών, με σημαντικές ανταμοιβές.



Όσοι προβούν σε προπαραγγελία θα αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στο The Twilight Pack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*