Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft αναλύει τα πλεονεκτήματα του gameplay σε PS5, Xbox Series

*
Μέσω ενός νέου blog post η Ubisoft αναλύει τα πλεονεκτήματα του να παίξει κανείς το επερχόμενο lineup της σε PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X.

Τα παιχνίδια με τα οποία ο publisher κάνει ποδαρικό στη νέα γενιά είναι τα Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Far Cry 6, Riders Republic, Just Dance 2021, Rainbow Six Siege και For Honor.


Η αρχή γίνεται με το Watch Dogs: Legion που θα κυκοφορήσει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 και τελευταίο κατά σειρά είναι το Riders Republic, με ημερομηνία λανσαρίσματος, 25 Φεβρουαρίου 2021. Εννοείται ότι γίνεται αναφορά σε τεχνολογίες όπως το Tempest 3D Audio του PS5, το Dolby Atmos, οι ταχύτητες των SSD που μειώνουν τους χρόνους φόρτωσης, η ανάλυση 4K σε ρυθμό ανανέωσης 60fps, το HDR, το ray tracing, η δύναμη του Xbox DirecStorage, το Smart Delivery και πολλά άλλα.

Για να διαβάσετε τα όσα αναφέρονται στο blog post, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*