Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft ανανέωσε το Splinter Cell trademark πριν τις ανακοινώσεις του νέου game

*
Συμπληρώνεται το παζλ του νέου Splinter Cell σιγά-σιγά και φαίνεται πως η Ubisoft κινείται μεθοδικά προς την αποκάλυψη του επόμενου game στη σειρά. Η γαλλική εταιρεία φαίνεται πως προχώρησε στην ανανέωση του trademark Splinter Cell, το οποίο και είχε κατοχυρώσει εκ νέου τον Μάιο του 2017. Φαίνεται, δε, πως στις πληροφορίες που υπήρχαν στην αρμόδια υπηρεσία υπήρξαν αλλαγές, αφού αφαιρέθηκε ο όρος “interactive multi-player computer games” και μπήκε ο όρος “providing an online computer game”. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μέρες αφού ξέσπασαν οι φήμες πως η Ubisoft ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι στη σειρά, κάτι που τουλάχιστον δείχνει να επιβεβαιώνεται από ολοένα και περισσότερες πλευρές όσο περνούν οι μέρες. Πάντως, το project βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και θεωρείται από τους insiders θαύμα αν καταφέρουμε να το δούμε το 2022 έστω και σε μορφή ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*