Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft θα χρησιμοποιήσει οπτική τρίτου προσώπου σε τμήματα του Far Cry 6

*
Όπως επιβεβαίωσε η Ubisof, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, στο Far Cry 6 θα υπάρχουν τμήματα που θα μπορείτε να παίξετε από οπτική τρίτου προσώπου. Η σειρά Far Cry έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως first person και μάλιστα η Ubisoft έχει πειραματιστεί αρκετές φορές με την οπτική αυτή, προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη έμφση σε καταστάσεις, όπως οι παραισθήσεις που προκαλούνται λόγω χρήση ναρκωτικών, η απαγωγή πρακτόρων και πολλές άλλες. Σύμφωνα όμως με όσα δήλωσε πρόσφατα ο narrative director του τίτλου, Navid Khavari, η κατάσταση θα αλλάξει.

"Στα cinematics, [το third person] είναι κάτι που η ομάδα δοκίασε από νωρίς, με εκπληκτικά απότελέσματα. Ένιωσαν μια μεγαλύτερη σύνδεση του Dani με τον κόσμο, μια μεγαλύτερη σύνδεση με την επική ιστορία της Yara", είπε ο Khavari.


Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πλήρη άποψη του πως φαίνεται ο χαρακτήρας τους, με όλο τον εξοπλισμό που του έχουν δώσει, ανάμεσα στους υπόλοιπους κατοίκους της Yara.

To Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου, για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Google Stadia και Amazon Luna.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*