Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve διαψεύδει ότι εργάζεται πάνω στο Left 4 Dead 3

*
Οι φήμες για ανάπτυξη του Left 4 Dead 3 ήταν αρκετές το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Valve αποφάσισε να πάρει θέση και να δώσει απαντήσεις. Όπως σημείωσε η εταιρεία στο IGN «βλέπουμε τους τελευταίους μήνες αρκετές σχετικές φήμες. Εξερευνήσαμε αρκετές επιλογές πάνω σε ένα next-gen Left 4 Dead, ωστόσο δεν εργαζόμαστε σε οτιδήποτε σχετικό αυτή τη στιγμή και το τελευταίο διάστημα». Το κύμα φημολογίας ξέσπασε ιδιαίτερα μετά από ποστάρισμα του προέδρου του HTC Vive στην Κίνα, ο οποίος και σε ένα slide με τα trends του 2020 είχε αναφορά και σε ένα game που ανέφερε ως «Valve HL Alyx/L4D3». Ο ίδιος αναγκάστηκε να κάνει διευκρινιστικό post, αναφέροντας πως έκανε λάθος και πως όλο αυτό ήταν προσωπική του εκτίμηση.

Το Left 4 Dead κυκλοφόρησε το 2008 και το Left 4 Dead 2 το 2009. Το Left 4 Dead 3 ήταν σε ανάπτυξη κάποια στιγμή το 2011 ή το 2021, ωστόσο το project δεν προχώρησε ποτέ παραπάνω από όσο θα ήθελε η Valve.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • εδω δεν ξέρουμε ποτε θα δούμε το Half life 3 ??Το lfd 3 θα ειχαμε καποιο καημό... Πάντως στο x360 με το πρώτο ειχαμε ριξει τρελά ξενύχτια..

*