Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve τερματίζει την ανάπτυξη του Artifact DOTA Card game, ακυρώνει το Artifact 2.0 και το προσφέρει δωρεάν

*
Φαίνεται πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά για το Artifact DOTA Card game της Valve και έτσι η εταιρεία πήρε την απόφαση να ακυρώσει την προσπάθεια reboot με το Artifact 2.0 και να κάνει αρκετές αλλαγές. Το Artifact ξεκίνησε την παρουσία του στην αγορά τον Νοέμβριο του 2018 (υπό τις οδηγίες του Richard Garfield, δημιουργού του Magic: The Gathering) και το project μπήκε ξανά σε ανάπτυξη για μια νέα προσπάθεια τον Μάρτιο του 2020. Η ίδια η εταιρεία σημείωσε στο community page του τίτλου πως δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των παικτών που στόχευε και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πλέον επόμενη μέρα στο project. Οι παίκτες μπορούν πλέον να κατεβάσουν είτε το Artifact Classic είτε την Artifact 2.0 beta που έχει μετονομαστεί σε Artifact Foundry, εντελώς δωρεάν. Σημειώνεται πάντως πως από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξει κανένα update σε κανένα από τα δύο games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*