Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vivox αλλάζει τα δεδομένα στο voice chat του Switch

*
To voice chat της Nintendo, δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και τις περισσότερες φορές, οι κάτοχοι Switch αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ξεχωριστό smartphone app για να επικοινωνούν με τους φίλους τους που είναι online. Τη λύση έρχεται να δώσει η Vivox, που μέσω ενός νέου SDK, θα προσφέρει σε όλους τους developers που ασχολούνται με το Nintendo Switch, τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το δικό της σύστημα για voice και text chat. Οι περισσότεροι μπορεί να μην έχετε ακούσε κάτι σχετικά με τη Vivox, όμως πρόκειται για την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το voice chat του Fortnite. Το μοναδικό ίσως παιχνίδι για Switch με voice chat της προκοπής. Επιπλέον η τεχνολογία της Vivox χρησιμοποιείται στα PUBG, League of Legends, World of Tanks και πολλούς άλλους τίτλους. Στα θετικά του συστήματος της Vivox ειναι η out of the box υποστήριξη για cross-platform και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η χρήση του σε μια σειρά παιχνιδιών. Ήδη η Hi-Rez Studio έχει υποσχεθεί updates για το Smite και το Paladins, με βάση το εν λόγω SDK.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*