Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Warner Bros. Games διαψεύδει πως NetherRealm και TT Games είναι προς πώληση

*
Η Warner Bros. Games αναγκάστηκε να πάρει θέση για τις φήμες πως οι NetherRealm και TT Games είναι προς πώληση. Η φημολογία ξεκίνησε από τον Jez Corden του Windows Central που αποκάλυψε στο Xbox Two podcast πως έχει δει σχετικά έγγραφα που αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια εταιρεία δεν βλέπει κάποιο μέλλον για τα δύο studios υπό το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς, χωρίς αυτό να έχει να κάνει με την εμπορική πορεία των Mortal Kombat και LEGO videogames.



Λίγο μετά το ανέβασμα του podcast πάντως (και του σχετικού χαμού που προκλήθηκε στο community), ο αντιπρόεδρος του τμήματος επικοινωνίας της Warner Bros. Games μίλησε στην ιστοσελίδα The Gamer και τόνισε πως «επιβεβαιώνω ότι οι NetherRealm Studios και TT Games θα παραμείνουν μέρος της Warner Bros. Games και περιλαμβάνονται στο μέλλον της Warner Media Discovery». Μένει βέβαια να τα δούμε και όλα αυτά στην πράξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*